gallery/ylapalkki

 

Merimasku-Seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 12.3.2019 Ravintola Naapurissa.

 Marjo Helelä vieraili tilaisuudessa ja aihe "Mitä Merimasku voisi tarjota matkailijoille?" herätti vilkkaan keskustelun runsaslukuisessa yleisössä.

 

 

 

 

 

 

gallery/marjo helelä
gallery/maarit
gallery/kuuntelijat1
gallery/kuuntelijat2

Samassa vuosikokouksessa Merimasku-Seura ry:n perustajajäsen, 25 vuotta hallituksessa ollut, 12 vuotta puheenjohtana ollut, vuoden 2018 Lossivahdiksi nimetty ja myös Seuran kunniajäsenen arvonimen saanut Maarit Lineri jätti hallituspaikkansa seuraajilleen.

Kiitoksia Maarit näistä vuosista ja peräänantamattomasta työstä Seuran ja merimaskulaisten hyväksi. Tämä työ jatkunee ja sitä riittänee "eläkkeelläkin".

 

 

 

Muisteluiltapäivää vietettiin su 14.4.2019 Ravintola Naapurissa.

Aiheena olivat kodinhaltijat ja saunatontut.

Maarit Lineri kertoi mielenkiintoisia  tarinoita entisaikojen uskomuksista, jotka ovat värittäneet ihmisten elämää niin meillä kuin muuallakin. Ja taitavatpa elää vielä tänäkin päivänä keskuudessamme tietyissä yhteyksissä.

 

 

gallery/2019muistelumaarit
gallery/2019muistelu1
gallery/2019muistelu2

 

Lauantaina 11.5. Merimasku-Seura ja Merimaskun Teatteri järjestivät kevättalkoot Kollolan pihapiirissä. Kaupungin sähkömiehet olivat aloittaneet kaapelivedot pihalla, ja piha oli myös sen näköinen. Ja se myöskin jäi odottamaan sähkötöiden valmistumista. Rakennusten siivousta ja kunnostusta, haravointia, kukkapenkkien kaivelua, puiden ja pensaiden hoitoa kaikkea mahdollista yhteisen viihtyvyyden parantamiseksi.

Jouluseimikin muuttui taas teatterin lippukojuksi. 

 

Talkooväelle oli tarjolla tietenkin pientä purtavaa ja juotavaa.

Kiitos kaikille mukana olleille!

 

gallery/hilkka
gallery/piha
gallery/maria
gallery/lippukassa
gallery/tauko

Merimaskun Suvilysteillä la 15.06. Merimasku-Seura ry julkisti jälleen vuoden Lossivahdin. Lossivahdin tittelin sai ansaitusti Seppo Ansamaa. 40. juhlavuottaan viettävän Merimaskun Omakotiyhdistyksen puheenjohtaja, joka on ahkerasti läsnä miltei kaikessa talkootoiminnassa, jota paikkakunnalla tapahtuu.

 "Hän on monessa mukana ja hänen sanaansa voi aina luottaa. Tienvarsiopasteet, myyntipöydät ja autot menevät tarkasti paikoilleen, kun hän on järjestämässä asiaa.  Henkilö, joka tunnetaan auttavaisena, suoraselkäisenä, aikaansaavana ja vaatimattomana." Kuten Merimasku-Seura ry:n puheejohtaja luovutustilaisuudessa Seppoa ylisti.

 

Onnittelut Sepolle!

 

 

 

 

 

 

gallery/2019suvil2
gallery/2019suvil1
gallery/2019suvil3
gallery/2019suvil4

Kollolan kesän ja kesänäyttelyn avajaisia juhlittiin 1.7. Puheenjohtaja avasi kesän ja yleisölle tarjoiltiin raparperimaljat. Musiikista vastasivat Iris Valin ja Santeri Enqvist