Päivitetty 02.06..2021

Tiistaina 20.4.2021 valmistui Kollolan ulkohuussien remontti.

Kumpikin osasto varusteltiin nykymääräykset täyttävillä kompostikäymälöillä.

Ja tietenkin rakentaja piti meille oppitunnin niiden käytöstä.

Keskiviikkona 21.4.2021 Merimasku-Seura ry:n Villivuori projekti sai lähtölaukauksen. Koverintiellä olevaa kohtauspaikkaa levennettiin ja pidennettiin, jotta kävijöiden autot voisivat pysäköidä kulkuneuvonsa mahdollisimman kauas itse tiestä tien muuta liikennettä häiritsemästä. Myös Seuran hallitus kävi tutustumassa Villivuoren muinaishautoihin.

Vielä samalla viikolla Turun museokeskuksen arkeologi kävi tutustumassa Villivuoren muinaishautoihin. Ja tällä viikolla saimme myös hyviä neuvoja kasvi- ja lintuspesialisteilta.

Torstaina 6.5. Naantalin kaupungin Museotoiminta ja kulttuuripalvelusta Anne Sjöström ja Ulla Clerc kävivät tutustumassa Kollolan kotiseututaloon.

Merimasku-Seura kertoi rakennusten historiasta, nykytilasta ja korjaustarpeista. Esillä olivat myös tämän kesän ja ensi vuoden suunnitelmat toiminnastamme.

 

 

12.5. kokoontuivat talkoolaiset Villivuorelle johtavalle polulle raivaamaan ahtaimpia paikkoja ja merkitsemään polun paikkaa ja suositeltavaa kulkureittiä muinaishautojen äärelle.